Hacıalipaşa Ortaokulu


Vizyon: Biz,kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak görmekteyiz.Okulumuz, uzun yıllar boyunca edindiği deneyimleri ışığında; çağdaş,bilimsel ve atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir.Böylece bu anlayışının varlığıyla; kendisi ve çevresiyle barışık , yapıcı; çevresindeki sorunları farkına varıp çözümü için görev alan eleştirel düşünme becerisine sahip olan olaylarla olumlu yaklaşan, her şart ve durumuna doğru kararlar alabilen , üretken, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi, aynı zamanda Türk Milli Eğitim sisteminin amaçlarına ve fırsat eşitliğine özen gösteren, çağın kalitesini yakalayabilmeyi amaçlamaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerine ve sahip oldukları yapıcı ve yaratıcı güçlerine tanımlarını sağlamak;bu özelliklerini meydana gelen değişimlere ayak uydurarak sürekli olarak geliştiren sorumlu, özgür üretken,katılımcı ve mutlu bireyler olmalarını için tüm olanakları seferber etmektir.

Başarılar: 1-)İlçe Kros 1.2.3. Dereceleri 2-)İlçe Münazara 1.´si 3-)ilçe kora yarışması 1.´si 4-)ilçe solo yarışması 1.´si 5-) Basketbol 2.3. Dereceleri 6-)Resim ve Kompozisyon 1.´si 7-)proje Dalında İstek Vakfı 1.´si 8-)Proje Bölge Sergisi (2. kez) 9-) Eğitim Bölgesi En Başarılı Okul 10-) 23 Nisan İl Törenine Folklor Ekibi (4B) Katılım Belgesi 11-) Santral İstanbul Enerji Konulu Yarışmada 1.´si 12-)Kaybolan İzler Konulu Yarışmada 1.ve 3. Dereceleri

Saatler: 08.00 - 13.00 13.25 - 18.25
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02125780532

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hacialipasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Rami Cuma Mah. Mahmudiye Cad. No37 Eyüpsultan/İSTANBUL

Öğretmen :32
Öğrenci :446
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - RAMİ/EYÜP/İSTANBUL

Adres - Rami Cuma Mah. Mahmudiye Cad. No37 Eyüpsultan/İSTANBUL

Ulaşım Topkapı-Habibler Tramvay Hattına 600m uzaklıktadır. Okulumuz yakınından minibüs ve otobüs hatları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 6 km ilçe merkezine 2 km